H Industrie Rex ΙΙΙ προσαρμόζεται στις απαιτήσεις σας. Ανάλογα με το εύρος βάρους, μηχανή μπορεί να εργαστεί έως και σε 14 σειρές . Αυτό οδηγεί σε μια ωριαία χωρητικότητα μέχρι 42.000 κομμάτια. Με την απενεργοποίηση ενός ή περισσοτέρων σειρών, ο ρυθμός παραγωγής μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να ανταποκρίνεται στην επιθυμητή παραγωγή.
- αυτόματη διαίρεση ζύμης και στρογγυλοποίηση των τεμαχίων ζύμης σύμφωνα με την αρχή Rex
- max. ωριαία δυναμικότητα περίπου. 42.000 τεμάχια με 50 εμβολισμούς / λεπτό στην λειτουργία των 14 σειρών
- απλή τοποθέτηση της ζύμης στη χοάνης ( χοάνη με φωτοπλέγμα ασφαλείας )
- Βάρος μηχανήματος: περ. 2100 κιλά
- παροχή ηλεκτρικού ρεύματος: 6 kW
- έλεγχος από βιομηχανικό PLC
- ΙΝΟΧ κατασκευή
- Στην έκδοση HD ( HARD DOUGH-σκληρό ζυμάρι), η Industrie Rex III είναι εξοπλισμένη με τις ακόλουθες πρόσθετες λειτουργίες:
Τύμπανο διαίρεσης με λειτουργία start/stop
Μέσω ενός ειδικά διαμορφωμένoυ προ-θαλάμου, η ζύμη πιέζεται στο άνοιγμα του τυμπάνου με τον πιο απαλό δυνατό τρόπο.
Ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενη πλάκα πιέσεως
Βάρος Αριθμός σειρών Max. ωριαία δυναμικότητα
10-20G 12 \ 14 36000/42000
20-30g 12 \ 14 36000/42000
30-100G 8 \ 9 \ 10 24000/27000/30000
40-140G 8 24000
Η ζύμη τοποθετείται μέσα στη χοάνη με την βοήθεια άξονα (μέσω χοάνης προδιαίρεσης ζύμης ).
Οι περιστρεφόμενοι αστεροειδείς άξονες (αστεροειδείς κύλινδροι τροφοδοσίας ζύμης ) κόβουν τη ζύμη σε κατάλληλα τεμάχια (ανάλογα με το επιλεγμένο μεμονωμένο βάρος/ τεμάχιο ζύμης), οι οποία στη συνέχεια μεταφέρονται στη ζώνη διαίρεσης .
Η οριζόντια πλάκα πιέζει τη ζύμη μέσα στο άνοιγμα του διαχωριστικού τυμπάνου. Η περίσσεια ζύμη απομακρύνεται με μία ξύστρα και επιστρέφει στην περιοχή διαίρεσης.
Μετά από μια αριστερόστροφη περιστροφή κατά 180 °, τα τεμάχια ζύμης πηγαίνουν στον ενδιάμεσο ιμάντα. – Το βήμα αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τα ζυμάρια υψηλής επεξεργασίας καθώς επιτρέπει τη ζύμη να ξεκουραστεί ανάμεσα στη διαίρεση σε μερίδες και την στρογγυλοποίηση.
Τα κομμάτια ζύμης στη συνέχεια στρογγυλοποιούνται ενώ το μέγεθος και ο τύπος του τυμπάνου στρογγυλοποίησης καθορίζονται από τη συνοχή της ζύμης και το βάρος.
Στην κατώτερη θέση, τα κομμάτια ζύμης μεταφέρονται στους δακτυλοϊμάντες εξόδου.